i Veteranrækken

Tilbage

Kampdato: Nyheder og referater: Resultater:
23 september 2010 Indledningen på dagens kamp var et fantastisk flot vejr med 20 grader og dejlig sol og ingen vind, hvor Rene, Gert H., Finn S., Peter J., Kim, Torben, Henning og Hans var klar til kamp.

Vi startede dog med kun 6 mand, da et par stykker sad fast i SKAT arbejde (ja hvem kunne tro det) - og det gik faktisk ikke så ringe endda i 1. halvleg, hvor Peter gik på målet og vi spillede klogt og løb meget for hinanden.

Og midt i halvlegen kom da belønningen for anstrengelserne, da Torben bragte os foran 1-0 med et flot mål.

Sidst i 1. halvleg begyndte det dog at gå galt - Gert fik en skade i låret og måtte udgå - her var så heldigvis forstærkningerne med Finn og Kim nået frem, men Peter lavede så et "mindre målmandsangreb" op af banen, hvor bolden desværre blev mistet og det lykkedes Alfa Laval at få sparket bolden ind til 1-1.

I anden halvleg gik Finn på mål og selvom både Henning, Hans og Torben havde meget godt spil på midten og fremme og flere gode chancer - og ikke mindst Peter havde en stor chance, men bolden ville ikke ind.

Til gengæld havde Alfa Lavel mere held og fik scoret 3 yderligere mål, hvor nogle var lidt "billige" - og kampen endte 4-1, som vi dermed tabte.

Vi fik dog en god fadøl efter kampen og siger tak for denne sæson - og glæder os til fodboldafslutningsfesten i morgen hjemme hos Kim i Brøndby, hvor vi afslører årets topscorer og hvem, der skal have fidusbamsen.

Den endelige stilling efter denne sæson kan du se her

TSI - Alfa Laval

1           4

15 september 2010 Optakten til dagens kamp på Kløvermarken var noget våd - da Gert og Torben kørte fra Roskilde haglede regnen ned og man kunne kun se 10 meter frem. En opringning til Kløvermarken fortalte dog, at der blev spillet kampe i dag uanset regnen.

Til dagens kamp mødte vi 7 spillere op: Finn S., Brian, Torben, Peter J., Rene, Jørn og Gert H.

Det vidste sig hurtigt at der var mulighed for at blive forskønnet, da vi så dagen bane, vi skulle spille på - meget våd, mudder og sågar stor vandpyt ved målet.

Finn tog målmandstrøjen på i dag - og gjorde det rigtigt godt - målet blev holdt "helt rent" og mange skud godt taget af Finn.

Det var dagen, hvor alle kæmpede godt og i 1. halvleg fik Peter brugt hovedet godt og fik scoret vores første mål til 1-0.

Senere i 1. halvleg fik Torben bolden i højre side og fik driblet sig fri - dog i en meget skrå vinkel på målet, men med et godt hårdt skud fik Torben os på 2-0.

BRT kæmpede også for deres chancer, men med godt forsvarsspil, gode ryk af Brian på midten - holdt vi stangen.

Det kostede dog et par udvisninger på 5 minutter - den ene gang, hvor Gert fik lavet en glidende tackling, som dommeren ikke kunne lide (dog udenfor straffesparkfeltet) - og den anden gang havde Brian lidt skubben fra en af deres spillere på et hjørnespark, hvor dommeren mente, at begge spillere skulle have en lille pause.

Kampen blev blæst af, vi blev god beskidte - og havde en rigtig god fornemmelse efter en flot fighter kamp med en velfortjent sejr.

Dagens fidusbamse gik meget velfortjent til Finn for den gode målmandspræstation.

Fyraftensøllet blev nydt i kantinen efter kampen.

TSI -  BRT  IF

2        0

8. september 2010 I dagens kamp mod Danmarks Radio havde ellers håbet på lidt TV dækning, men DR havde ikke lige en TV bil ledig, så fodbold fans'ne må vente.

Til dagen kamp var vi fuldt hold med følgende 9 spillere: Jan, Peter J., Torben, Gert H., Gert K., Rene, Finn S., Allan og Jørn.

Gert K. tog målmandstrøjen på i dag og gjorde det godt i målet med mange redninger og gode udspark. Og undervejs måtte Gert tage imod et hårdt skud i ansigtet, hvilket i øvrigt også var en af de gode redninger.

DR spillede godt i dag - og kom foran med 3-0, men så fik Allan en "lang bold" og efter "gode dansetrin" og lidt leg med forsvaret, fik Allan skudt bolden godt og hårdt ind til 3-1.

Det lykkedes DR at score endnu en gang til kampens resultat 4-1 til DR.

Dagens fidusbamse gik efter fællesafstemning til Gert K. for godt målmandsskab.

Og efter kampen var der en omgang kolde fadøl til holdet, som Jan gav i anledning af Jan og Janne var blevet gift i lørdags - STORT TIL LYKKE fra os alle.

DR - TSI

4       1

31. august 2010 Til denne kamp kunne vi desværre ikke stille hold - kun 5 spillere var klar, så denne kamp måtte vi aflyse.

Nordea - TSI

3           0

24. august 2010 Ja det var lidt af en våd periode vi var inde i. Først fik vi en sms fra firmafodbolden om at vi ikke kunne spille på banerne i Valby da de var meget våde på grund af al det vand, som var faldet - og skulle spille på kløvermarken i stedet.

Et kvarter senere fik vi en ny sms om at også banerne på kløvermarken ikke var til at spille på - på grund af vand, så alle kampe var aflyst i dag. Kampen er dermed udsat til den 23. september kl. 17.00 i Valby.

TSI -  Alfa Laval

Udsat til 23.9

18. august 2010

Telefonen - TSI

10. august 2010 Så blev det tid til at starte på efterårets kampe, men desværre var mange af vores spillere forhindret i at kunne være med i denne kamp.

Der kunne kun - efter at have været hele vejen rundt - stilles 6 mand klar - og vi besluttede - selvom vores princip er at vi kun stiller op, hvis vi er minimum7 spillere ´- at stille op til kamp for at få gang i motionen.

Spillerne til kampen i dag var Per, Rene, Torben, Finn, Henning og Gert.

For første gang måtte vi bruge vores overtrækstrøjer i grønt, da vores modstandere også spiller i den fantastiske farve gul.

Det viste sig dog hurtigt, at det er svært med 6 spillere at holde FC Mosegården fra at score mod os - ikke fordi de var så meget bedre, men de var flere spillere.

De fik løbende scoret de 6 mål i løbet af kampen, men sidst i kampen fik dog Finn med et godt skud fra venstre side hugget bolden i målet til slutresultatet 6-1. Torben og Henning, der var mest i angrebet havde flere skud på mål, som desværre var lige ved og næsten.

Efter kampen var der koldt og velfortjent fadøl til de trætte spillere, som i hvert fald har fået denne uges motion.

TSI - Mosegården

1            6

15. juni 2010 Kampen mod CMP IF måtte vi desværre aflyse, da vi kun kunne stille med 6 mand - grundet skader og andre ting.

Labourn -  TSI

3            0

8. juni 2010 Novo kunne ikke stille hold til dagens kamp, så det blev 3-0 til TSI.

TSI -  Novo Nor.

3            0

3. juni 2010 Selvom det kneb lidt med at få spillere klar til dagens kamp så lykkedes det alligevel at mønstre 8 spillere til dagens kamp med Henning B., Finn, Per, Torben, Gert H., Henning F., Rene og Peter klar til dagens kamp.

Vejret var som lovet fantastisk flot solskinsvejr

Dagens kamp var mod et af topholdene i rækken Labourn Sport, selvom vi må sige at så godt spillede de nu heller ikke.

Vi kom god i gang - og vi spillede fint op imod Labourn Sport de første 10 - 15 minutter - ikke mindst takket være nogle rigtig flotte redninger på målet af Per, hvor også vores modstandere var imponeret.

Men vi kunne ikke holde vores mål helt frit og midt i 1. halvleg kom Labourn Sport scoret deres første mål.

Vi havde dog også også flere gode løb mod deres mål med Henning, Torben og Henning med skud på målet, som dog desværre gik forbi.

I 2. halvleg kneb det med at følge med for os og de fik scoret 3 yderligere mål - ikke helt ufortjent.

10 minutter ind i 2.halvleg måtte Gert udgå med en fiberskade, som her et par dage efter stadig kan mærkes - og må vi håbe at det ikke bliver så slemt, når han her på tirsdag skal til Le Mans, men vi må nok regne med at Gert springer et par kampe over.

Dagens fidusbamse gik ikke uventet til Per.

4            0

27. maj 2010 Til denne kamp kunne vi desværre ikke stille hold - kun 3 spillere var klar, så denne kamp måtte vi aflyse.

TSI -  HI

0       3

18. maj 2010

Igen var vi heldige med vejret - sommerlunt og flot sol til dagens kamp mod FED92. Vi var i stærk opstilling med 9 spillere til kampen: Per, Jens, Allan, Peter, Rene, Gert H., Jan, Torben og Finn.

Kampen foregik på Kløvermarken på kunstofbane, som kan give skrammer, hvis man ikke passer på.

Vi kom  godt fra start med rigtig mange gode chancer, men ind ville bolden ikke - først godt fremme i 1. halvleg lykkedes det Allan at få sparket bolden god ind.

I 2. halvleg gik det bedre - vi pressede FED92 godt - og de var nok ikke i stærkeste opstilling - og der gik ikke længe før Allan rigtig tog fat med hele 3 scoringer til stillingen 4-0.

Både Jens og Torben fik "løbet solen rød" i dag og der blev lagt op til flere gode chancer.

Sidst i kampen slappede vi lidt af - og det lykkedes FED92 at komme fri og få puttet en bold forbi Per, der i dag ellers havde haft et ret fredeligt mål.

I de sidste minutter fik Jan så chancen foran mål - og det mest effektive våben her er en god gammeldaws "tåhyler" - og pang, så er Jan nu også på måltavlen - og vi vandt kampen med 5-1.

Flot klaret i dejligt vejr, som kan se af billedet på forsiden og holdlederen havde dåseøllene med til at fejre sejren.

.

Dagens fidusbamse gik til Allan.

TSI -  FED92

5          1

12. maj 2010

RI98 har trukket sig af turneringen - og det passede rigtigt godt for os, da vi kun kunne mønstre 4 spillere til denne kamp. Så her fik vi 3-0.

RI98 -  TSI

0          3

5. maj 2010

Til dagens kamp var følgende 8 spillere klar - Torben, Kim, Rene, Brian, Per, Gert, Jens og Jan - og lad os sige det med det samme

"Codan sport spillede for at vinde "Danmarksmesterskabet" - det var til tider meget usportslig af dem - fik de ikke bolden, så var det sikkert de nåede manden med skub eller spark. Det hører sig ikke til her på vores niveau - og dommeren var desværre ikke kompetent til at holde kampen nede.

Heldigvis kom vi fra kampen uden skader undtagen Rene, der fik et "blåt" knæ på grund af det hårde spil.

Vi kom ellers godt fra start i kampen, hvor Brian efter kun 5-6 minutter får et godt skud med venstrebenet ind til føring 1-0.

Lidt senere lykkedes det så Codan Sport at få udlignet til 1-1 og senere at komme foran 2-1. Umiddelbart før pausen får vi et frispark udenfor straffesparksfeltet, hvor Codan havde travlt - som de gjorde hele kampen - med at kommentere at der kun var indirekte frispark, selvom dommeren sagde det var direkte.

Og inden Codan nåede at få dysset sig ned, sparkede Brian bolden med et godt fladt spark bolden direkte ind i målet - og så var stillingen 2-2.

I 2. halvleg kløede vi på igen, men desværre solgte vi Per lidt ud, hvor Codan Sport med et par hurtige 1,2 kombinationer spillede sig fri og fik scoret til 3-2.

Senere blev Brian fældet af deres målmand og vi fik et straffespark, som vi desværre ikke fik scoret på. Torben havde også et par gode chancer som desværre ikke fandt vejen ind i målet.

Efter kampen gik dagens fidusbamse til Brian igen - og de kolde øl og sodavand til resten af holdet.

TSI - Codan sport

2           3

28. april 2010

Så fik vi vundet den første kamp i årets tunering med 1-0 over Telegrafen - flot flot.

Til dagens kamp var Jan holdleder og Rene havde tasken med bolde og andet, nu Gert var på ferie i Budapest.

Der var 8 spillere med til dagen kamp, hvor Brian scorede vindermålet, selvom Peter mente, at det egentlig var ment som en aflevering til ham.

Dagens fidusbamse gik til Brian - Stemningen var høj og øllet koldt.

TIK- TSI

0       1

20. april 2010

Ja det var noget af et sceneskift fra sidste kamp - hvor rammen om kampen her var rigtigt koldt vejr med udsigt til slud - det blev dog kun til regn - og heldigvis meget begrænset, så det var ok.

Vi havde ikke mødt Coop før og kampen var på en for os ny bane nær Vridsløse Fængsel i Albertslund, hvor det lykkedes os alle at slippe væk efter kampen.

Vi kunne byde velkommen til endnu en ny spiller Allan Hansen - det er dejligt med nye spiller - og tak for øllerne efter kampen Allan.

Vi var i alt 9 spillere til kampen:

Torben, Jan, Peter, Rene, Kim, Per, Allan, Jørn og Gert.

Der gik ikke lang tid før Coop med en heldig ballonbold mod målet, som vi alle så skudt over - også Per - dykkede ned og røg ind i målet lige under overlæggeren til 1-0 til Coop.

Ellers bølgede kampen frem og tilbage, hvor vi på hvert hold havde en del chancer - og sidst i 1. halvleg havde Coop held med et spark på mål, som gik ind til 2-0.

2.halvleg gik i gang og på et langskud af Gert fra midten - som måske nok var tænkt som en aflevering - røg bolden i mål til 2-1.Yes - vores første mål, så nu må det gå fremad.

Men trods et pres fra os til sidst og gode skud på mål af bl.a. Torben, lykkedes det os ikke at få udlignet. Retfærdigvis skal det siges, at Coop også havde deres chancer.

Således må vi konstatere, at den nye Indsatsstrategi ikke virker - det der med service og medspillere - det gælder i hvert fald ikke i fodbold - her er absolut modspillere og så bare at gå på dem.

Fidusbamsen gik igen til Per for en flot målmandsindsats med mange gode redninger.

Coop - TSI

2           1

OK - så slemt var det måske heller ikke i dagens kamp

14. april 2010

Så kom vi i gang med den nye fodboldsæson på Kløvermarken- og vi kunne ikke ønske os et bedre vejr - flot sol og varmt var det også.

Der var også et velkommen til et par nye spillere: Jan Augo og Brian Parbst. Vi stillede op med 8 mand og vi andre var Kim, Peter, Rene, Torben, Per og Gert H.

Optimera kendte vi ikke fra tidligere kampe - og veteranrækken var lavet om fra sidste år, hvor der var 2 rækker. I år er der kun en række, hvor vi så til gengæld kun spiller en kamp mod hvert hold.

Vi kom godt i gang på grønsværen og spillede faktisk ret jævnt op mod Optimera. Det lykkedes så Optimera at få scoret til 1-0 efter små 10 minutter.

Resten af kampen spillede som sagt lige op mod Optimera, hvor både Brian, Peter og Torben havde flere gode chancer for at få scoret, men vi havde ikke lige det fornødne held. Forsvaret fik vi også godt klaret i resten af kampen, hvor Jan, Rene, Kim og Gert gik godt ind - og Per havde gode redninger på målet.

Efter kampen var der en tiltrængt øl/vand i "tutten", hvor vi fik vendt de sidste nyheder i SKAT rundt om i København, Roskilde, Tåstrup og Koncerncentret på sædvanlig hyggelig vis.