Løb


TSI Løb består af en stor flok løbere (motionsløbere og enkelte orienteringsløbere).

Vi deltager hovedsagelig i løb i Københavnsområdet, men forvilder os også uden for Valby Bakke, bl.a. til Aarhus, Sønderborg og det store udland. Vi har f.eks. været i Monaco, Athen, Porto og Budapest.

Den daglige træning sørger løberne selv for.

Vi løber selvfølgelig for at sætte personlige rekorder og spurte fra vores kolleger, men det vigtigste er det sociale samvær efter løbene. Vi hygger med sandwich, kage og lidt til ganen.

Motionsløb

Løbsoversigten for 2020 udsendes i starten af det nye år. Har I forslag til nye løb, er I velkomne til at kontakte undertegnede.

Forud for hvert løb udsendes en særskilt invitation med oplysninger om det pågældende løb. Betaling sker som hovedregel ved tilmelding og er bindende.

TSI giver – i lighed med tidligere år - tilskud til nogle af løbene, medens andre betales af løberne selv. Oplysninger herom vil fremgå af invitationen til de enkelte løb.

Kravet for at få dækket gebyrerne til løbene er, at man stiller op i TSI Løbeskats bluser samt deltager i/gennemfører løbet. Dvs. møder man ikke op til et TSI-betalt løb, skal man selv betale gebyret, såfremt der ikke kan findes en afløser. Ved serieløbet, Christianshavnermilen, skal man mindst deltage i 5 løb, hvis man er tilmeldt hele serien.

Hvis det er muligt at angive klubnavn ved egen tilmelding, anføres klubnavn: Løbeskat – TSI.

Husk også at møde op i god til inden løbene, hvis du skal have udleveret dit nummer, da kontaktpersonen som regel også skal ud og løbe!

1864-løbet i Sønderborg bliver desværre heller ikke til noget i 2018, men vi overvejer at deltage i Aabenraa Bjergmarathon (der er flere distancer) den 23. juni. Se dog Nordborg Marathon

Det årlige klubmesterskab med efterfølgende foredrag og fællesspisning afholdes i september måned, dato m.m. følger senere.

M.h.t. Eremitageløbet sørger den enkelte løber selv for tilmelding/betaling, grundet den specielle procedure for E-løbet. Kopi af kvittering/diplom kan efterfølgende sendes til Annette. Husk at påføre korrekt klubnavn.

Zagreb marathon i Kroatien er målet for dette års udlandstur. Løbet, som også har andre distancer, foregår den 11. oktober 2020.

Orienteringsløb

Nærmere information på følgende hjemmeside.

www.fsk-orientering.dk

Interesserede kan kontakte undertegnede.

Løbebluser

Vi løber i Newline (blå) – singlet eller Tee. De koster 160 kr. TSI giver et tilskud på 75 kr. Bestilling og betaling til undertegnede.


Orlov/pension
Såfremt du går på orlov/pension, skal du, inden du forlader SKAT, give besked til vores sekretær – alternativt til undertegnede, hvorvidt du ønsker at fortsætte som medlem i TSI København. Såfremt det ikke sker, vil du automatisk blive udmeldt af foreningen.

Hvis der er spørgsmål eller gode idéer til nye løb/aktiviteter, er du velkommen til at kontakte os:

Annette Friis Nielsen (tlf. nr. 72 38 15 30) Mail:annette.friis.nielsen@sktst.dk eller tsi.annette@gmail.com

Anita Bergfort (mobil nr. 28 22 41 78) Mail: tsi.anit@gmail.com

Lisbeth Pedersen. Mail:tsi.lisbeth@gmail.com

Lise Bendixen (tlf. nr. 72 37 86 36) Mail: Lise.Bendixen@Ufst.dk