Fodbold afslutningsfest 2010

Fredag den 24. september afholdt fodboldafdelingen afslutningsfest "skyhigh" hos Kim Müller, der lagde hus til i Brøndby på 9. sal med en flot udsigt.

Vi siger alle mange tak for det Kim og her var et par flasker fra holdkammeraterne:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rammerne for et rigtigt godt aftenarrangementet var dermed på plads, hvor dejlig mad blev leveret af den lokale slagter.

 

 

 

 

 

 

 

Det var også rart at se, hvor flittige folk var i køkkenet, hvor Finn og Kim her er i gang med forberedelserne til retterne, som bestod af

- Lakse postej med rejer

- oksehøjreb, hamburryg, flødekartofler, broccoli salat og græsk salat

- Kim's specialle chokolade dessert på med nødde bund

Der blev udvist flere talenter undervejs i løbet af aftenen - også her hvor Kim og Finn lige klarer "køkkentjansen"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gert holdt så holdlederens Beretning for fodboldsæsonen 2010 som blev fremlagt lidt utraditionelt - specielt så Kim lidt bekymret ud og tænkte på det gode naboskab, da fodboldhorn, fløjter, ringeklokker mv. blev taget frem.

Beretningen blev "afviklet" med dommer, linievogtere og "spillere", der skulle gætte/huske tilbage på, hvordan sæsonen var gået - ud fra den gode gamle "13 rigtige" tipskupon. Den kan du se her.

Der var en flaske sprudlende ASTI til vinderen, som blev Torben efter en god snak og tilbageblik på sæsonens højdepunkter.

Under beretningen fik vi også udpeget

Årets topscorer, som blev Allan From Hansen med hele 8 mål og

Årets fidusbamse, som gik til Per Winkler med stor målmandsstil.

Vi siger alle STORT TIL LYKKE

Gert var også villig til at fortsætte som holdleder til næste sæson - og alle var enige om, at vi gerne skulle have et veteranhold med igen i 2011.

Herefter gik vi over til et andet af aftenens højdepunkter - Kim's desert. Den smagte bare mums - chokoladekage på nøddebund:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hertil bød Kim på nogle meget udsøgte portvine - taget med hjem fra Portugal - og en der var 40 år gammel - det var absolut for "finesmækkere".

 Vi fik også vendt situationen i SKAT undervejs og alle de gode fodboldhistorier, så det var bare en helt igennem hyggelig og fornøjelig aften, hvor ingen tørstede - og festen trak godt ud på den anden side af midnat.

TAK til alle for en virkelig god fodboldafslutningsfest.

 

  Tilbage