Fodbold afslutningssammenkomst 2014 i Roskilde

Fredag den 3. oktober 2014 afholdt fodboldafdelingen afslutnings-sammenkomst i Roskilde, hvor Jan, Leif og Gert var vært for et stort fremmøde - og kunne byde velkommen.

Rammen var sat med flot borddækning, fodbold shows og gode musik videos til underholdningen. Vi mødtes fra kl. 16.30, hvor der var velkomst med kolde øl og vin.

Vi fik denne gang bestilt noget rigtigt godt at spise - Forret med Laks, oksehøjreb fra den bedste slagter i Roskilde MUMS og så Jan Hansens Islagkager til dessert. Det var godt og alle blev mætte. Hertil masser af god vin og drikke.

Herefter kunne vi gå over til årets kåring af cheerleaders til holdet og det blev enstemmig vedlaget at udtage holdet her

 

Så nåede vi til formandens beretning om hvordan det så er gået i årets fodboldsæson - og her havde Gert tilrettelagt beretningen som en konkurrence blandt spillerne. Du kan se spørgsmålene her til de 2 hold, som blev dannet:

Der blev tænkt og talt meget om hvad der nu var rigtigt og forkert:

Spillere i året:

Allan

Jørgen

Niels H

Gert

Jan

Jens P

Jørn

Henrik

Kim

Leif

Torben

Rene

Per

Peter J

14 spillere i truppen

Superveteranrække resultatet for 2014 blev:

Her resultatet af konkurrencen:

Vi siger alle STORT TIL LYKKE til vinderne

 

Gert var også villig til at fortsætte som holdleder til næste sæson - og alle var enige om, at vi prøver at fortsætte - selvom vi i år måtte melde afbud til halvdelen af de 20 kampe, som vi skulle have spillet. 20 kampe er dog også mange kampe på én sæson.

Vi vil prøve at skaffe flere spillere og i januar måned vil Gert - når vi skal tilmelde til næste sæson, kontakte alle og gerne nye også, så vi kan blive lidt flere end de 14, som har spillet i år.

Og Gert takkede af med at udbringe en skål for holdet, hvor det er helt fantastisk, at - selvom vi ikke vinder de fleste kampe - så har vi et utroligt sammenhold, hygger os meget sammen og møder op - det er flot  og dejligt.

Så var det tid til lidt flere forfriskninger - og godt samvær.

Vi ses forhåbentlig til TSI GENERALFORSAMLINGEN FREDAG DEN 21. NOVEMBER 2014 i Østbanegade.

TAK til alle for en virkelig hyggelig afslutningssammenkomst.

 

  Tilbage