Fodbold Indendørs turnering 2010-11

 

 

 

        

For første gang i flere år deltog vi fra SKAT i en indendørs fodboldturnering i Firmaidræt Stor København regi.

 

Afviklingen af turneringen fandt sted i Idrættens Hus, som ligger på Gunnar Nu Hansens Plads 7 i København

 

 

Denne turnering spilles i puljer, hvor vi stillede op i PULJE 2 med følgende holdspillere:

 

 

 

Fra venstre i billedet er det Akif Altinkaya (kontorelev i tolden), Henning Falkenfeldt fra smugleri, Andy Nam Tran (kontorelev i tolden), Selahattin Mecovski (kontorelev i tolden), Bjarke Sørensen (kontorelev), og Henrik Appiah (kontorelev) – og så mig Faruk Türkyilmaz, der har taget billedet og været holdleder.

 

Vores pulje og modstandere så sådan ud:

 

 

 

Den første kampdag, hvor alle spille alle mod alle – og hvor de 2 bedste hold går videre til næste kampdag – var søndag den 9. januar, hvor vi startede kl. 9.00

 

Vi lagde ud med Arbejdernes Landsbank(ALI), hvor vi desværre manglede 2 spiller som var forsinket, og Andy blev skadet efter 30 sekunder. Så resten af kampen fik vi aldrig spillet til at flyde og tabte 7-2 til holdet, som faktisk kun vandt over os.

 

Kamp 2 spillede vi mod Mærsk, som sluttede puljen som to’er. Her tabte vi knebent 3-2 efter en rimelig god indsats.

 

Kamp 3, hvor vi stadig havde en lille mulighed for at komme videre, spillede vi rigtig rigtig godt mod pulje vinderne med max. Point Nordea. Her tabte vi igen knebent 3-2 , men 2-3 fejl dommerkendelser var imod os, hvor de andre fik tildelt 2 straffespark, men vi ikke fik straffe selv om de brugte hånden til at redde en 100 chance fra vores side.

 

Sidste kamp havde alle mistet lysten til at spille, og derfor tabte vi 6-2 til BRC (Pakkecenter).

 

Vi manglede nok lige det med at vi aldrig havde spillet sammen før.

 

Dermed gik vi ikke videre i turneringen denne gang, men det er også vigtigt og sjovt at man kan mødes sammen med gode kollegaer i andre sammenhænge end arbejdet og få noget god motion.

 

 

Faruk Türkyilmaz

 

 

Tilbage