Kampdato: Nyheder og referater: Resultater:
17. september 2012

Der var oprindeligt programsat 4 kampe til efteråret, men et hold trak sig, en anden kamp måtte vi aflyse på grund af manglede spillere og til den tredje kamp var vi 9 mand klar, men her måtte det andet hold trække sig, da de ikke kunne stille spillere nok.

Så det var efterårssæsonens første og sidste kamp mod et af topholdene i rækken vi skulle spille mod i dag - Alfa Laval på Kløvermarken i godt vejr med sol.

Vi var dog også mange spillere klar til kampen - der var også udlovet øl efter kampen - hvor følgende var med:

Niels, Kenneth, Brian, Kim, Leif, Jan, Rene, Peter J, Peter V og Jens - 10 spillere og Gert var - grundet en mistænkelig discuspolaps - hepper og ølslæber.

Kampen gik i gang og vi lagde pres på modstanderen med det samme med godt spil og flere chancher.

Og så er det jo nogen gange, at det modsatte sker - Alfa Laval fik spillet sig til en chance og fik bolden puttet i mål til 0-1.

Vi pressede stadig godt på og det gav pote, da Brian spillede sig godt igennem og fik udlignet til 1-1.

Trods godt spil af os, hvor vi bevægede os godt og havde flere chancer med flotte hovedstød af både Brian og Peter J, lykkedes det Alfa Laval at få scoret to gange til stillingen 1-1.

Sidst i 1. halvleg tog Kenneth fat og fik scoret til stillingen 2-3 og Kenneth fik endda en "trillebold" mod målet, som desværre kun lige ramte stolpen, hvor flere af os havde set den gå ind.

Vi tog fat på 2. halvleg - og det var en rigtig god kamp med godt spil og store chancer til os - i hele kampen havde vi vel 6-8 gode muligheder for at bringe os foran i kampen, men der skal jo held til, som vi godt ved.

Peter J. fik dog så bolden godt spillet og i 2 forsøg fik Peter skudt bolden godt i mål til stillingen 3-3. Og det blev så kampens resultat - også da Niels - selv med solen direkte i øjnene - besluttede ikke at lukke flere mål ind i 2. halvleg, hvilket vi var meget glade for.

Det skal siges at Alfa Laval ikke var noget dårligt hold - de løb også godt, men hvis der skulle have været en vinder af denne kamp, så skulle det have været TSI.

Så det var en rigtig flot afslutningskamp med godt spil over hele banen fra alle spillere, der blev spillet med maner.

Efter kampen havde Gert medbragt kolde øl til en god snak og TAK for denne sæson - og vi ser nu frem mod afslutningssammenkomsten i Østbanegade 121 fredag den 28. september, hvor vi håber mange kan deltage. Her afsløres også årets spiller og topscorer.

VI SES

Gert

Alfa Laval - TSI

3                  3

20. juni 2012

Til dagens kamp mod topholdet Sportsturf var der meldt Niels, Per, Peter V. Rene, Kim, Allan, Jens og så kom Leif og Jan til samt Gert, der havde en del skader.

Umiddelbart en del spillere, men men men…

Per havde det stadig ikke godt med hekseskud og prøvede at holde moralen oppe fra sidelinien. Peter var ude og "lege "med de offentlige transportsystemer og kom første frem til 2. halvleg.

Kampen gik i gang med 7 spillere – og Gert på sidelinien til at komme ind, hvis noget gik helt galt eller skader. Og det skulle ikke vente længe.

Kort inde i kampen får Jens løbet fri – rigtigt flot og får skudt bolden ind, så pludselig var vi foran mod topholdet med 1-0 – lidt til alles overraskelse og modstanderen.

Så begyndte skaderne da også at melde sig – efter 5-6 minutter, måtte Allan gå ud med en fiberskade (se billede nedenfor, hvor Allan har fået støttepind) og efter 10 minutter gik Jens gamle skade op igen – og så var der to spillere ude. Og Gert måtte ind – og til min egen overraskelse holdte benene trods skaderne kampen ud, dog kunne jeg ikke løbe igennem.

Ja efter en 10-12 minutter begyndte Sportsturf at løbe noget hurtigere rundt om os og selvom Niels gjorde alt hvad han kunne i målet kunne vi ikke holde stand – de fik mange mål i løbet af resten af kampen – dog kom vi ikke hjem med et tocifret nederlag.

Sædvanen tro var der dejlig kold fadøl i tutten efter denne sidste kamp her i Valby før sommerferien – det var godt og samtidig høre lidt om hvad der sker rundt omkring. Se

Her er så 10 gode råd fra træneren til jer her før sommerferien, som SKAL overholdes, så vi har en chance for at kunne stille hold og spillere til kampene i efteråret:

1. Plej om jeres skader og inddrag gerne massagepiger

2. Undgå nye skader, så lad være med at spille med børnebørn

3. Få konen bearbejdet, så prioriteringerne er i orden – I ved fodbold først osv.

4. Det der skat arbejde må komme i anden række eller laves når man kommer hjem fra fodbold

5. Overvej ikke, men løb en lille tur en gang imellem for at holde benene lidt i "kog" til efterårssæsonen

6. Forbered dig allerede mentalt til vores afslutningssammenkomst – datoudspil kommer snarest

7. Tal gerne med kollegaer om at vi stadig godt kan bruge nye spillere på holdet

8. Sæt stort kryds i kalenderen for efterårets kampe

9. Drik rigelige i den forhåbentlige gode sommer – også øl – og få slappet godt af

10.Og bak nu fortsat godt op om holdet og træneren

Kan I nu have en rigtig god sommer alle sammen – og jeg glæder mig til vi ses igen. Jeg håber snart på af få den der DVD fra Malte, og vil rykke herfor inden jeg går på ferie i uge 27.

Og så skal vi snart have sat en dato for vores afslutningsfest.

Gert  :o)

TSI - Sportsturf

1          9

18. april 2012 Til sæsonens første kamp på Kløvermarken var vi 8 spillere klar - og vi ville have godt af at få lidt græs og bold i benene inden mange af os på søndag tager til Malta til og spiller Six a Side Tournament en god uges tid.

Men i dag gjaldt det kampen mod CSC, hvor  Brian, Rene, Allan, Gert, Peter J, Per, Kim, Jens var klar til dagens kamp.

I år spiller vi 25 minutter i hver halvleg mod 20 minutter sidste år.

Det var også i dag vi kunne byde velkommen til Kim Hilding Olsson fra Skattecenter København.

Lad os fokusere på de positive ting i denne kamp:

1. Vi kom fra kampen uden skader - og er klar til Malta

2. Vi vandt 2. halvleg med 2-1, hvor Brian og Peter fik scoret - Flotte mål.

Problemet var dog at vi i 1. halvleg kom dårligt fra start, hvor CSC fik scoret 3 hurtige mål inden vi fik lidt styr på forsvarsspillet.

Og det lykkedes CSC at få scoret yderligere et par mål inden vi kunne blæse 1. halvleg af.

Men vi fik rørt benene for første gang i år og kom i gang - på en meget kold og blæsende eftermiddag.

Det var godt at komme i bad og få en forfriskning i "tutten" på Kløvermarken, der har åbnet nu igen med indehaver, hvor vi fik talt om de mange forberedende ting til Malta turen og

Vi glæder os afsindigt - Malta Here we come!!!