Kampdato:

Nyheder og referater:

Resultater:

17. september 2013 Så nåede vi frem til sæsonens sidste kamp mod topholdet Sportsturf.

Aldrig har vi været så mange spillere klar til en kamp. Først og fremmest debutkamp og velkommen til Martin Jørgensen og vi var Brian, Torben, Kim, Niels H., Søren, Rene, Kenneth, Allan og Leif på  målet. Per og Gert var skadet  heppede fra side linjen.

Vejret var noget efterårs og et par regnskyl blev det da også til undervejs i kampen.

Vi kom rigtigt fra start i kampen og trillede bolden godt rundt - og kom også til et par chancer de første 10-15 minutter af kampen.

Det var kunststof vi spillede på - og en af den gamle slags - og Brian fik vrikket rundt og måtte udgå efter kun 15 minutter med en hævet fod.

Sportsturf spiller godt og de kom foran med 1-0 efter ca. 15 minutter, men stadig fulgte vi godt med. Men så begyndte de at have mere held og gode spillekombinationer og kom foran 5-0, hvor Leif i målet ikke havde store chancer på deres hårde og præcise skud.

Niels havde flere gode løb frem ad banen og sidst i første halvleg fik Niels på et godt skud scoret til 5-1.

Vi tog fat på 2.halvleg og nu begyndte det at regne en del.

Men vi havde det svært - Sportsturf havde gode og præcise afleveringer og spillede en del rundt om os må vi indrømme. Vi fik dog også en del skud og chancer på deres mål bl.a. Allan og Søren sidst i kampen.

Vi gjorde det så godt vi kunne, men svært var det efterhånden som Sportsturf scorede flere mål - og kampen endte 11-1. Det var nok ikke lige, hvad vi havde regnet med ved starten af kampen. Sportsturf blev i øvrigt vinder af veteranrækken efter denne kamp.

Så kunne vi glæde os til TSI øl omgangen i "tutten" og her var stemningen høj efter mange gode kampe og samvær i sæsonen.

VI SIGER SKÅL OG TAK FOR SÆSONEN 2013 - og glæder os til fodboldafslutningssammenkomsten i Østbanegade fredag den 27. september.

Sportsturf  -  TSI

11                    1

2. september 2013 I dagens kamp mod Codan var vi mødt talstærkt op - 9 spillere her Kim, Kenneth, Søren, Allan, Torben, Niels H., Jens, Jørn og Gert. Det havde ellers regnet det meste af dagen, men vi var heldige at spille i tørvejr.

Vi havde dog ikke lige fået en målmand med i skyndingen, men her var Kenneth frisk i første halvleg og Allan tog målet i anden halvleg - tak for det.

Lad mig sige det med det samme - vi spillede godt i dag og sad meget af tiden på kampen, løb godt for hinanden - og havde mange skudforsøg på deres mål.

Også forsvaret fungerede godt, hvor Niels, Gert, Allan og Jens fik lukket godt af. Søren, Jørn og kim spillede godt på midten, men var også godt fremme og tilbage i forsvaret. Torben var fremme til at fange mange af vores bolde op sammen med Kenneth, der i starten af anden halvleg fik driblet sig fri af et par forsvarsspillere og skudt bolden i målet til 1-0.

Niels havde flere godt "rush" fra forsvaret og op igennem feltet, der gav flere chancer , afleveringer til andre og skud på mål ligesom Kim havde et godt hovedstød på mål.

Vi bevarede presset på dem under hele kampen og det var da også først i de sidste 5 minutter af kampen, at det lykkedes Codan at skudt en høj bold hen over forsvaret og Allan, så en af deres spillere kunne heade bolden ind til kampens resultat 1-1.

Men virkelig en god og flot kamp vi spillede i dag, som vi havde fortjent at vinde. Codan spillede ikke helt fair i dag - Torben var udsat for nogle skrammer og sidst i kampen var de ude efter Kenneth. Det er ikke fair Codan forsikringer.

Nogle var lidt små skadet fra sidste kamp, og Gert måtte sidde anden halvleg over efter en forstrækning.

Vi spillede jo på hjemmebane vil Allan nok sige - det er i  hvert fald her Allan møder mest op - og i den anledning gav Allan en omgang øl i Tutten. Mange tak for det siger vi.

TSI  -  Codan

1           1

27. august 2013

Til kampen var vi Kim, Niels A, Niels H, Søren, Per, Peter J., Leif og Gert – mod Codan.

Det var strålende solskinsvejr, så det blev en varm kamp. Codan spillede udmærket og kom foran med 2-0 efter 15 minutters spil.

Men vi havde faktisk en del angreb også og et godt stykke udenfor målet blev bolden spillet til Gert, der med et drøn af et skud fik bolden skudt i målet til stillingen 2-1.

Det var dog svært at dæmme op for Codans trekantspil og de kom foran med 4-1 efter 1. halvleg. Sidst i første halvleg fik Gert en forstrækning i låret og Søren en i læggen, så de spillede for nedsat tempo.

Niels A havde flere gode redninger på målet og i forsvaret kæmpede Leif, Gert og Søren det bedste vi kunne, mens Peter J., Niels H. og Kim faktisk have flere chancer og gode skud på mål. Peter J. sågar – ja en direktør – kan vi godt kalde det. Heldet var dog ikke lige med os her.

Codan fik scoret et par mål til – til kampens resultat 6-1 til Codan. Ikke ufortjent. Der var velfortjent forfriskning efter kampen.

1           6

21. august 2013 Så tog vi fat på efterårssæsonens første kamp. Det var egentlig den anden kamp for Alfa Laval kunne ikke stille hold i sidste uge, hvor vi vandt 3-0 uden kamp. Det var lidt ØV, da vi har meget klar og 10 ivrige kampklare spillere også.

Men nu gjaldt det så kampen mod brandmændene og de er ikke nemme - i sidste kamp tabte vi hele 15 - 0. Det gik heldigvis bedre i dag, hvor vi var "dobbelt så gode".

Vi havde debutant med i dag, hvor vi kunne sige velkommen til Henrik Nielsen fra Ejendomsvurderingen i Roskilde, så vi var 8 spillere klar til kampen:

Kim, Kenneth og hans ven Jesper, Per, Leif, Torben, Henrik og Gert.

Vi aftalte at lægge lidt defensivt ud, men vi syntes faktisk, at de var til at spille med idag, så vi kom ret meget frem på banen.

Dog havde vi problemer med det kunstige græs - både Leif og Henrik "sad pludselig fast" og fik vredet fodled. Heldigvis ikke så meget andet at de kunne spille en del af kampen.

Vi kom lidt uheldigt fra start, hvor det med et par 1-2 kombinationer fik spillet sig fri af forsvar og fik scoret nogle mål til 3-0. Det var godt placerede mål uden chance for Per i målet, der ellers fik klaret en del af deres øvrige skud på mål.

Men vi havde også pres på dem med lange udspark fra Kenneth, hvor Torben og Jesper fik fat i en del og det blev også til skud og målforsøg samt godt spil på midten og forsvaret af Kim, Gert og Leif.

Det lykkedes så Kenneth fremme at få spillet sig fri af forsvaret og med et godt hug fik Kenneth sparket bolden ind til 3 - 1.

Men de er ret gode de der brandmænd og løbende i resten af kampen fik de tilspillet sig flere chancer og mål. Heldet havde de også med sig og vi knap så meget, da Leif fik foden på en på tværsbold foran vores mål - og snød Per til brandmændenes syvende mål.

Vi havde dog også mange gode skud og forsøg - der var lige ved og næsten -specielt var der lidt af en brændt direktør til Henrik, der med et vip med bolden forsøgte at liste bolden over deres målmand, der havde smidt sig ned. Bolden røg desværre ved siden af. Så vi kunne godt have fortjent et par mål til.

Kampen endte 8-1 i brandmændenes favør i et godt fodboldvejr - ikke for varmt og ingen regn.

Efter badeturen havde Gert lidt godt velfortjent øl med efter alt i alt en god indsats af alle vores spillere. Og heldigvis ingen store skader. Tak for en hyggelig snak og godt samvær efter kampen.

Brandmændene  - TSI

8           1

17. juni 2013 Til dagens kamp i Valby var der 7 spillere klar

Rene, Per, Torben, Kenneth, Leif (målmand), Niels H. og Peter V.

Og på Kløvermarken var Allan klar til kamp,

men det finder vi ud af noget afregning på til næste kamp - ja det kan jo ske for alle at møde op et forkert sted. Tidspunktet var dog i orden..

Vi kendte jo lidt til Sportsturf fra en kamp tidligere på sæsonen - og de spiller og løber godt.

Men vi løb faktisk også godt i dag, men vi var handicappet af kun at være 7 spillere, hvoraf både Niels og Per døjede med skader. Niels prøvede målet, men det gik desværre ikke og Leif byttede ind igen. Her Niels med ispose for at dulme lidt.

Rene er "sendt i byen" for at købe flere isposer til de kommende kampe.

Vi kom bagud med 0-4 i første halvleg, selvom Kenneth, Peter og Torben havde flere gode løb mod deres mål og skudforsøg.

Leif gjorde hvad han kunne i målet, men det var ikke nemt. Sportsturf fik spillet sig rundt om os flere gange, hvor Rene og Niels gjorde det ellers godt i forsvaret.

Små 10 minutter før tid fik Kenneth skudt en bold frem til Per, der fik bolden godt tæmmet og med et kort godt skud - bolden i nettet til stillingen 8-1. Det var første sæsonmål fra Per - FLOT. PS det er Per med kasketten.

Kampen endte 1-9 og efter kampen kunne vi nyde en fortjent øl, som Gert havde taget med - og tale en del om de der ikke særlig spændende afskedigelser, som vi nu skal i gang med.

TSI  - Sportsturf

1           9

6. juni 2013 I dag skulle vi spille i Valby og det var faktisk længe siden, at vi havde været her.

Det var et helt fantastisk flot vejr at spille i

og vi var følgende spillere klar til kamp:

Kenneth, Leif, Gert, Rene, Per, Jens, Allan og Niels F på målet - 8 spillere i alt.

Vi var godt klar over, at Codan ikke ville blive helt nemme at "danse " med - de havde spillet godt op imod topholdene i vores række.

Kampen blev fløjtet i gang og det viste sig, at Codan kun var 6 spillere, men de havde faktisk en god kondi og forstod at løbe i "hullerne", så selv om vi gjorde hvad vi kunne, så kunne vi ikke for hindre dem at score 2 mål i første halvleg.

Kenneth, Gert og Jens havde dog faktisk en hel del skud på mål, men det kneb med at ramme målet ligesom deres målmand var ikke så ringe endda.

I 2. halvleg kæmpede vi videre, men det kneb noget med kondien og trods god kamp i forsvarsspillet af Leif, Rene og Niels på målet lykkedes det alligevel Codan at få scoret et par mål til.

Men Per var også tæt på at få "skubbet" en bold ind - ligesom Allan havde et godt hårdt skud, der gik lige forbi målstangen - og så hårdt at Gert manglede nogle tiende dele af sekunder for at kunne sætte foden på.

Ja Ja - vi fik rørt os godt og burde have været lidt heldigere med et par af vores skud på målet.

Efter kampen bød Kenneth på en omgang øl - det var dejligt i den varme aftensol - MANGE TAK FOR SKÆNKEN - og vi fik os en god snak om verdenssituationen i SKAT.

Codan - TSI

4            0

23. maj 2013 Til denne kamp mod brandmændene kunne vi desværre ikke stille hold - og måtte melde afbud. Så vi tabte kampen 0-3 uden kamp. Ja det var lidt "billigt" sluppet i forhold til sidste kamp mod brandmændene.

TSI - Brandmænd

0            3

14. maj 2013 Dagens kamp foregik på udebane helt i Gladsaxe på Tobaksvej mod Alfa Laval - et af holdene, der ligger over os i stillingen i rækken.

Til dagens kamp var vi 8 spillere klar:

Jan, Niels H., Peter J., Torben, Gert, Kim, Kenneth og hans ven Jesper.

Vi var noget plaget af skader i dag - både Jan og Niels havde noget siddende i lårene fra sidste kamp - og 5 minutter inde i kampen fik Gert en mindre lysken skade - og Kenneth skulle passe på sin ryg.

Det var en yderst Fair Play kamp - ikke et frispark, endsige et straffespark var der i hele kampen.

Ja det blev en af de dage, hvor vi bare havde mange chancer - også i 1. halvleg af Torben, Kenneth og Jesper samt Kim fra "mellemhånden", men vi må sige, at de til gengæld også havde en god målmand.

Alfa Lavel havde få chancer i 1. halvleg, men havde heldet til at få bolden sparket ind to gange uden de store muligheder for Niels, der havde taget målet i1. halvleg, til at kunne gøre ret meget.

Vi byttede målmand i pausen, så Jan kunne tage målet, da Niels synes det gik ok med skaden til at han kunne spille i marken - og det gik fint. Jan holdt buret rent i 2. halvleg, se nedenfor.

Vi pressede mere og mere på og hen i mod slutningen på kampen kom Gert mere frem på banen og tog et skud med en meget "krøllet" ballonbold mod målet, som målmanden prøvede at bokse væk, men det var bolden alt for "Ronaldisk" til, så  målmanden fik i stedet "assisteret" bolden ind i målet til 1-2.

Vi have mange chancer i 2. halvleg også - Peter med skud på stangen og et skud, der var lige ved at overliste målmanden samt Torben med en loppebold, der gik lige over målet - rigtigt ærgerligt.

Men så kom hjælpen af Jesper, der med et flot spark fik bolden skudt i målet til slutresultatet 2-2. Tak for det.

GODT KÆMPET DRENGE og bestemt fortjent - og lige så fortjent var det øl efter kampen - sponsoreret af Niels - mange tak for det også.

En vundet og en uafgjort i de sidste 2 kampe - absolut flot. Det kan jeg ikke lige huske, hvor vi sidst har gjort det.

ALFA LAVAL -TSI

2                          2

6. maj 2013

Så tog vi fat på at spille på rigtigt græs efter to kampe på kunstofbaner.

Til dagens kamp i flot solskinsvejr var vi 8 spillere klar:

Gert, Peter J., Brian, Kenneth, Jens, Allan, Torben og Leif på målet.

I dag lykkedes det os at få Torben med fra Høje Tåstrup, så vi alle kunne være klar til kampen.

CMP IF var 10 spillere til dagens kamp, og vi kom godt i gang, hvor vi havde solen i øjnene og modvind i første halvleg. Der gik ikke lang tid, så fik vi et frispark ikke langt fra målet, hvor Kenneth lavede et drømmehug og sendte bolden op i den højre trekant - og vi var foran med 1-0. Det var det første mål i den nye sæson og en ny topscorer var fundet.

Dog lykkedes det CMP at få udlignet til 1-1 ikke lang tid efter, hvor vi i forsvaret ikke var helt "på dupperne".

Brian gør en stor forskel på en fodboldbane, og efter 10 minutter fik Brian driblet sig lidt fri af nogle spillere og med et fladt langt skud placeret bolden langs jorden og i netmaskerne til 2-1.

Så lykkedes det igen CMP IF at få udlignet til 2-2 selvom Leif gjorde hvad han kunne i målet.

Så var det jo godt at også Peter var med i dag - og han begyndte nu sit hattrick. Først tog Brian et skud på mål, men her stod Peter i vejen ved målmanden og fik reddet skuddet, men med et elegant hælspark, fik Peter scoret til 3-2.

Lige i halvlegens slutning lykkedes det igen CMP at få udlignet til 3-3, og det var vi efterhånden godt trætte af.

2. halvleg gik i gang og her havde vi medvind i mere end en forstand.

Jens havde lige været til halv maraton i Berlin og det kunne ses - Jens havde stort  løbepensum i dag, Torben, Allan og Gert trak godt sammen på midten og forsvaret og Kenneth havde mange gode og lange skud mod mål og på udspark fra målet. Og ikke mindst holdt Leif målet godt uden at de fik scoret i 2. halvleg.

Med en god fri spilning fra Brian fik Peter scoret yderligere et mål til 4-3 og så var vi foran - og ikke længe efter var Peter på pletten igen og fik scoret til slutresultatet 5-3. Vi havde flere gode chancer i kampen og selvom CMP pressede på til sidst i kampen, holdt vi godt fast og fik sæsonens første sejr i hus.

Så fik vi fundet den 2. topscorer, nemlig Peter med hele 3 mål, der overtog topscoren efter Kenneth. Det var faktisk lige så mange mål, som Peter scorede hele sidste sæson, hvor han blev topscorer sammen med Jens. Det tegner godt for de kommende kampe.

FLOT GÅET DRENGE !!!!! Jeg kan ikke lige huske hvornår vi har vundet den sidste kamp, men det er længe siden.

Der var velfortjente øl efter kampen i det dejlige vejr og sejrsrusen kunne nydes.

TSI - CMP IF

5           3

29. april 2013 Så kom kampen mod rækkens andet tophold Sportsturf - og den blev ikke let.

Med i dagens kamp var: Jan, Leif, Rene, Kim, Allan, Michael, Peter J., NIels H.og Gert.

Vi var meldt 10 mand klar til kampen, men glemte desværre i skyndingen til Kløvermarken at få Torben med fra Høje Tåstrup, så vi var 9 spillere til at gå på banen - vi skal lige huske at tale mere sammen næste gang.

Det havde regnet det meste af dagen, så glædeligt var det at det klarede op og blev tørvejr til kampen - glædeligt var det også at se Peter Joensen på banen igen.

Leif tog målet i dag - og gjorde det godt - selv i denne svære kamp.

Det blæste meget og blev i første halvleg meget et spil til et mål - vores. Sportsturf var ikke sådan at bide skeer med. De spillede udmærket og vi spillede meget forsvar og mange gode redninger af Leif - kom de foran med 4-0 efter 1. halvleg.

I 2. halvleg. fik vi medvinden - og her gik vi mere frem og fik til spillet os flere chancer og gode skud på mål - og indenfor rammen af bl.a. Niels, Peter J. og Michael.

Heldet var dog ikke med os og når vi angreb med flere for at prøve på at score, kostede det i den anden ende, da det kneb noget med at løbe retur. Sportsturf havde nogle hurtigere løbere til contra, som Leif og det tilbageværende forsvar havde svært ved at dæmme op for.

Så det kostede nogle mål, at vi satsede noget mere på angrebet - og det er fint nok, vi skal også gå efter at prøve at score, selvom det så måske koster et par mål ekstra.

Mod slutningen af kampen blev Rene og Jan lidt små skadet - vi håber de hurtigt er klar igen.

Resultatet var da bedre end sidste kamp - og der var kold "fyraftens" øl efter kampen, sponsoreret af Gert.

Sporststurf - TSI

11                   0

22. april 2013

Så kom vi endelig i gang med den nye sæson, som foregik på kunststofbane på Kløvermarken mod Brandvæsenet.