Nyheder og referater

fra vores kampe 2014

i Super Veteranrækken

Tilbage

Kampdato:

 

Nyheder og referater:

 

Resultater:

 

19. august 2014

Ja tydeligere kan det vist ikke siges om dagens kamp!

Vi var heldige med tørvejr i dag men en hel del vind, hvor dagens spillere var coach assistance Per, Jens, Jørgen, Kim, Torben, Gert, Niels, Jan og mr. "Clean sheet" Leif.

Vi spillede på Kløvermarken i dag - græs - hvor Jørgen var lige kommet fra sommerferie, og startede efterårssæsonen i forrygende stil og efter et par minutters spil, fik skudt bolden i målet til føring 1-0 til os. WOW.

Det gik rigtigt fint i dag som sagt med et godt betonforsvar af Niels, Gert og Jan, god midtbane med Jørgen, Jens og Kim - og så Torben helt fremme - en god opstilling vi havde fundet til dagen - og så ikke mindst Leif på målet, der havde mange gode redninger og hold buret rent - for anden gang i denne sæson.

Vi klemte godt på og fik bolden spillet godt rundt og senere i 1. halvleg fik Niels og Torben sat godt tryk på mod deres mål - og Niels fik bolden skudt ind til føring 2-0. YES

I 2. halvleg fortsatte vi det gode spil - modstanderne havde en del chancer, som de kunne have scoret på, men vi havde "mr. clean sheet", så de fik ikke scoret.

Det gjorde vi til gengæld, hvor Torben på et frispark skød direkte i målet. Det var flot - og  så var vi på 3-0. Nu kører det.

 Vi havde faktisk mange andre chancer også, hvor vi kunne have scoret - flere gode skud fra både Kim, Jens og Jørgen.

Sidst i kampen, hvor vi havde både vinden og solen i ryggen, tog Torben et fantastisk godt skud ude fra direkte på målet, hvor deres målmand ikke nåede at se bolden før den sad sikkert i netmaskerne til kampens resultat 4-0. Fantastisk

Jens fik desværre en forstrækning på lårmusklen, som generede en del under kampen - og Jan faldt desværre lidt uheldigt ned og fik trykket ribbenene noget - det gjorde ondt - nu håber vi ikke du får problemer med det nu du skal på ferie til Grækenland i næste uge - vi ønsker rigtig god bedring til jer begge..

Efter kampen gav Niels rigtig velfortjente BAGSMÆK ØL - og de faldt på et tørt sted - mange tak for skænken Niels. Det var sku' ikke så ringe en fodboldsaften, vi havde her. Tak til alle for en stor indsats og fantastisk kamp, som vi ikke lige glemmer.

 

TSI -  KCH-IF

   4         0

 

 

13. august 2014

Det var dejligt at vi kunne stille hold og komme i gang med efterårsturneringen – vi var 8 spillere til kampen mod DFDS.

 Leif, Jan, Torben, Niels, Jørn, Kim, Gert og Jens Palbøl, der havde debut – velkommen til.

 Forinden kampen måtte Kenneth og Peter V. melde afbud med forstrækninger desværre – god bedring til jer.

 Vi spillede i Valby – og det var lang lang tid siden vi har spillet, så Gert og Leif glimrede da også med at køre halvvejs til Kløvermarken – før der var en ”klokke”, som ringende og sagde Valby – så fart på – og heldigvis nåede de frem i tide.

 Vejret var fantastisk med sol og tørt vejr. Da Gert var lidt små skadet, trak Gert i målmandstrøjen og havde debut her i dag.

 Vi kom godt i gang med kampen – og spillede godt op mod DFDS. Men på et tidspunkt et stykke ind i første halvleg lykkedes det DFDS at spille sig rundt om forsvaret og de kom foran med et godt skud – hvor Gert lige fik fingrene på bolden, men ikke nok til at klare skuddet og de kom foran 0-1,  

Vi havde dog også mange chancer og skud på mål både i første og anden halvleg med Kim, Torben og Jens oppe foran – og Niels med nogle gode løb frem – det var noget uheld at ikke et af vores skud eller bolde røg i deres mål. Vi havde faktisk ret mange chancer. 

Og i forsvaret gik det også udmærket med Jan, Leif – og Jørn på midtbanen med at holde DFDS stangen, dog lykkedes det DFDS på en noget heldig bold i 2. halvleg, hvor det skyder på tværs af målet, hvor Gert prøver at dække af for en spiller, men noget heldigt kommer en af deres andre spillere på tværs og får bolden nikket i målet til slutresultatet 0-2. 

Men jeg synes vi spillede udmærket, havde bolden en hel del – og jo det er lidt hårdt for kondien at starte op efter sommerferien.

 Per var også mødt op og gav Gert en del målmands tips – tak for det. 

Og så noget tiltrængt dejligt koldt jubilæumsøl (Jan og Gert) efter kampen var det der skulle til (undskyld fingeren Kim)

 

DFDS -  TSI

   2         0

 

19. juni 2014 Kampen mod MAN B&W måtte vi melde afbud til, da vi desværre ikke kunne stille hold..

MAN -  TSI

   0         3

 

17. juni 2014 Kampen mod LIF måtte vi melde afbud til, da vi desværre ikke kunne stille hold..

LIF -  TSI

   0         3

 

11. juni 2014

Ja – det var så mod Lufthavnsvæsenet kampen var i går – og det var langt ude på Amager – næsten på en af landingsbanerne, hvor man kunne være tilbøjelig til at råbe

PAS PÅ DER KOMMER FLY

Vi var 7 mand på holdkortet, men Jan var kommet til at glemme kampen (der er lidt til ølregnskabet), så vi gik 6 mand på banen – det gjorde så LIF også, så man kan ikke sige andet end det var fair nok.

Så skete det, der ikke måtte ske – jeg var lidt små skadet før kampen, men efter 6 minutter fik jeg et smæld over hoften og måtte gå ud og lægge is på. ØV ØV.

Det var svært med 5 mand, men motionen fik vi – og en god snak med LIF bagefter, hvor de også bød på øl fra deres klubhus. Det var fint.

Kampen endte 0-9 selvom vi prøvede det bedste vi kunne, Leif gjorde hvad han kunne i målet og Rene havde nogle fantastiske glidende tacklinger og redninger, mens Jørn, Kim og Jørgen også gjorde de bedste de kunne – både fremme og tilbage.

Men meget af det kan uden tvivl tillægges al den støj, vi havde af fly, der hele tiden lettede fra landingsbanen – og så var deres mål en ½ gange større end dem vi plejer at spille med på Kløvermarken.

 

TSI  -  LIF

   0       9

 

4. juni 2014 Kampen mod SAS måtte vi melde afbud til, da vi desværre ikke kunne stille hold..

SAS -  TSI

   0         3

 

28. maj 2014 Kampen mod Nordea måtte vi melde afbud til, da vi desværre ikke kunne stille hold..

Nordea  -  TSI

   3              0

 

22. maj 2014 Kampen mod SAS måtte vi melde afbud til, da vi desværre ikke kunne stille hold..

TSI  -  SAS

   0       3

 

19. maj 2014 Det så lidt truende ud med regnvejr, men vi var heldige til dagens kamp igen med tørvejr - og faktisk fint spillevejr. Vi var følgende 7 spillere klar i dag: Jan, Rene, Gert, Torben, Jørgen, Per - og Jørn med sæsondebut i dag.

Vi spillede mod Man B&W - og de var også kun 7 spillere til kampen, så det var lige odds her.

Vi kom udmærket fra start - uden at blive rendt over ende som i sidste kamp - og spillede fint lige op mod Man B&W i 1. halvleg.

Det lykkedes dog Man B&W at komme foran med 1-0 på et hjørnespark, hvor vi ikke fik dækket helt godt nok op.

Det begyndte så at knibe noget med kræfterne i 2. halvleg, og selvom Per fik klaret en del skud på mål, så fik de også nogle - synes vi - "dumme" mål, hvor vi ikke dækkede godt nok op og de fik løbet rundt om os et par gange også - med 3 scoringer i 2. halvleg til resultatet 0-4.

Det blev ikke en af de kampe, som går over i historien, selvom om vi også havde en del skud på mål, men vi var ikke skarpe nok i dag.

Vi talte lidt med dommeren - før og efter kampen - han er 73 år gammel, og dømmer stadig - egentlig ret flot må man sige, så vi kan vel også blive ved et stykke tid endnu?

Godt var det dog, at vi ikke fik skader - og mange tak for Classic øl af Torben til nogle Classic drenge.

RETTELSE: Det med skader er ikke helt rigtigt.  Citat fra Per:Jeg sidder med et værkende, venstre knæ, som er dobbeltstørrelse af mit højre. Så jeg er noget tvivlsom til på torsdag.

 

TSI  -  Man B&W

   0       4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13. maj 2014 Til dagens kamp mod TIK var Jørgen, Rene, Jan, Torben, Kim, Gert og Per på målet  klar.

Igen 7 spillere, så vi kan ikke klage over, at vi ikke får motion. Og der var mange gode ting at fremhæve fra kampen i dag:

  • ingen skader
  • tørvejr, selvom det har regnet meget på det sidste
  • medvind i 2.halvleg
  • flot 2. halvleg, som vi vandt 1-0
  • kondien væsentlig forøget
  • god omgang øl og snak efter kampen

Og tilbage til kampen - her tog TIK os "på sengen" må vi nok indrømme. De fik er par hurtige mål, hvor vi kludrede ret meget rundt i forsvaret ved målet - det så ikke så kønt ud.

De fik spillet rundt om os flere gange - og vi havde det svært i den hårde modvind. Og vi måtte gå til pausen bagud 4-0.

Men så skete der noget - "vinden vendte" og vi fik medvind - også i fodboldspillet. Vi fik dækket godt op og løb tæt på TIK spillerne, fik sparket godt væk, Per havde flere gode redninger på målet og holdt det rent i hele 2. halvleg.

Torben har et usædvanligt stort løbepensum og var her og der og alle vegne på banen. Kim og Jørgen pressede godt på med oppe i angrebet med flere gode chancer, som kun var få meter fra at bolden kunne være prikket ind.

Det lykkedes så Jørgen, der havde set at målmanden var gået lidt for langt ud af målet, at få et godt skud forbi målmanden og bang - så var vi på 4-1. Godt skudt Jørgen og så er du også med topscorerne på vores hold.

Og der blev kæmpet godt bagude i forsvaret af Rene, Jan og Gert og resten af holdet med at ville holde fast i en god 2. halvleg - og det gjorde vi. Det var fortjent, selvom også TIK havde deres chancer.

Efter kampen var der velfortjente øl - som holdlederen Gert havde med denne gang.

 

TSI  -  TIK

   1       4

 

8. maj 2014 Kampen mod DFDS måtte vi melde afbud til, da vi desværre ikke kunne stille hold..

TSI  -  DFDS

   0       3

 

5. maj 2014 Så var vi klar til sæsonens anden kamp mod Codan. Denne gang var vi 8 mand klar - Leif, Jan, Kim, Torben, Gert, Jørgen, Rene og Per på målet.

Det var debut kamp for Jørgen Mølbak, der til dagligt arbejder i IT center i Høje Tåstrup - velkommen mange gang til dig.

Vi kunne se, at nogle af spillerne fra Codan kendte vi fra Veteranrækken sidste år, da vi spillede der.

Det var faktisk lidt koldt i dag, men vi fik varmen ved at løbe.

Vi startede op lidt defensivt med Torben fremme og tilbage - og Kim og Rene lidt med fremme også. Og så os andre bagved i forsvaret.

Men det lykkedes os ikke at holde Codan fra målet - og de kom foran 2-0 i første halvleg.

I 2.halvleg kom vi dog også til faktisk mange chancer, Kim var lige ved at få skubbet en bold ind og Jørgen havde et skud på overliggeren. Stort løbepensum af Torben.

Per havde en del redninger, men det kneb for forsvaret at lukke af for Codan og de kom på 5-0 i løbet af 2. halvleg.

Her lykkedes det så Kim med det godt vrist spark i et angreb at få placeret bolden uden for målmandens rækkevidde nede ved den ene stolpe - og så var vi på 5-1. Rigtigt flot Kim.

Her blev vi så lidt vovede og prøvede at presse på, men det gav åbninger bagude - og kampen endte 6-1 til Codan. Det var ikke helt velfortjent - vi havde som sagt også mange gode skud og chancer på Codans mål.

Efter kampen var det Leif, der lige ville markere, at der blev holdt "Clean Sheet" i sidste kamp - og mange tak for øllet Leif. Som det ses var Per lige kommet hjem fra USA, hvor det var noget varmere end her i lille Danmark.

 

TSI  -  Codan

   1       6

 

29. april 2014

Flottere sæson start i vores nye række - SUPER VETERAN RÆKKEN (+50 år) kunne man nok ikke ønske sig. Flot solskinsvejr og over 20 grader varmt. Vores første kamp var på Kløvermarken på kunststofbane 43.

Det var dog kun lige vi kunne stille hold i dag, hvor vi var 7 spillere, der var klar til debut kampen i den nye række - Jan, Niels H., Kim, Torben, Gert, Rene og Leif "Gordon" på målet.

Vi mødte op lige til tiden kl. 17.15 og kiggede lidt, da HI allerede var i gang med opvarmningen og var mødt 10 mand op.

Kampen gik i gang - og vi spiller stadig 2 x 25 minutter - og det gik faktisk rigtigt godt os. Vi spillede hinanden rigtigt godt og meget - og alle løb og kæmpede rigtigt flot. Og det kom til gode chancer for os, men desværre uden mål i 1. halvleg.

Efter 0-0 i 1. halvleg tog vi fat på 2. halvleg - og her fortsatte vi det gode spil. HI skiftede en hel del ud gennem kampen, mens vi - havde faktisk god kondi til hele kampen.

I midten af 2. halvleg lykkedes det Niels på en af sine drible ture igennem deres forsvar at få driblet sig fri og få scoret til 1-0. Rigtigt flot. Men vi havde faktisk mange skud og chancer til at kunne være kommet yderligere foran ved bl.a. Torben og Kim.

ALLE gjorde en kæmpeindsats i dag - Leif Gorden havde "Clean sheet" i målet og havde mange gode redninger i løbet af kampen og bolde blev "bokset" sikkert væk flere gange.

I angrebet var det primært Torben, Niels og Kim, der med mange og gode løb pressede HI og kom til mange gode chancer, mens det i forsvaret var Rene, Jan og Gert, der holdt skansen, fik løbet og dækket HI spillerne godt op og kom på tværs til at få sparket bolden væk.

Det var en helt fair spillet kamp - uden et frispark faktisk. Vi må nok sige vi fik varmen idag og til tider kunne de 2 x 25 minutter godt føles lange, må vi nok indrømme.

Niels fik desværre en mindre forstrækning til sidst i kampen, som vi håber er over til næste kamp. Så hjem til god og kærlig pleje Niels.

Hyggeligt var det også, at Allan lige kiggede forbi og så os vinde den første kamp.

Efter kampen havde Niels "det hele med" - Picnic kurv, tæpper mv., så vi kunne fejre sæsonstarten og vores første sejr. Smadder godt og hyggeligt - TAK for det Niels.

 

 

TSI  -  HI

   1       0

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24. april 2014 Kampen mod KHC IF måtte vi melde afbud til, da vi desværre ikke kunne stille hold..

 

 

KHC IF  -  TSI

   3              0

Se Nyheder og referater fra kampene i 2013

Se Nyheder og referater fra kampene i 2012

Se Nyheder og referater fra kampene i 2011

Se Nyheder og referater fra kampene i 2010

Se Nyheder og referater fra kampene i 2009