TSI Veteran fodbold - Årsberetning  2008

 

 

For fodboldåret 2008 besluttede ”vi gamle drenge” at ville prøve at spille i en ny række i DFIU, som vi mente vi nu var modne til – og det var i Veteran rækken, hvor man skal være fyldt 45 år – og det krav kunne de fleste af os godt imødekomme foruden de fodbold kompetencerne, som vi selvfølgelig ingen problemer havde med.

 

Fodboldsæsonen på 7-mandsholdet startede den 8. april med første kamp og i løbet af sæsonen skulle vi spille 15 kampe – de fleste på kløvermarken – og vi skulle møde hvert hold 3 gange, da der ikke er så mange hold i denne række. Sidste kamp var den 24. september.

 

Vi har – og det er jo dejligt som holdleder – i år haft en rigtig stor trup af spillere – i alt 18 spillere fra mange steder – Hovedcentret, Skattecenter København, Skattecenter Høje Taastrup, Skattecenter Roskilde, Kundecenter Roskilde. Flere nye spillere er kommet til, som ikke har spillet her før, bl.a. Peter Joensen, Jens Dall, Erik Vitting, Kurt Ejlertsen og Claus Kühn havde også comeback i år.

 

Ja hvordan er det så gået for holdet i sæsonen?

 

Vi har spillet mod mange andre firmaer – bl.a. Danmarks Radio, Novo, Nordea, Codan – og det er hold, der også spiller godt, må vi indrømme.

 

Vi har spillet en hel del kampe lige op med vores modstandere med uafgjorte kampe og nogle tabt med et enkelt eller to mål. Dog er vi også løbet ind i et par lidt større nederlag, hvor vi har været lidt på spanden med lige at kunne stille hold eller haft nogle skader.

 

Der er også i mange af kampene blevet spillet rigtig godt fodbold af os veterandrenge, som f.eks. i kampen mod Novo, hvor vi lagde en god taktikk – og den har vi brugt i flere efterfølgende kampe: Vi løber med deres modspillere, således at de næsten blev mandsopdækket – og man fulgte sin spiller hele tiden. Det stressede dem en hel del.

 

Novo havde dog også en del chancer og kom foran med 1-0, hvor Per dog også havde en hel del gode redninger undervejs, bl.a. en gang, hvor Per var alene med 3 Novo spillere – de ramte stolpen og Per greb bolden – rigtigt flot.

 

I de sidste minutter lykkedes det Jan at fange bolden oppe foran og få den skudt på tværs af målet, hvor Klaus satte hovedet på bolden og så var der udlignet til 1-1, hvilket blev kampens resultat – flot klaret alle sammen. Det var da også Jan og Klaus der tilsammen løb af med dagens stemmer.

 

Vores målmand Per Winkler har i det hele taget stået en rigtig god sæson og være stabil på målet og i Peter Joensen har vi haft en god reservemålmand, når Per var forhindret.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gennem hele sæsonen har der været et super engagement og samvær på holdet, hvor det er sjovt at spille (også selvom vi ikke har vundet så mange kampe) – og godt at mødes på tværs af mange arbejdssteder efter kampene og høre lidt om hvad der foregår i SKAT rundt omkring. Det er det som er med til at holde sammen på sådant et hold.

 

Et par kampe har vi dog måttet aflyse på grund af at vi ikke kunne stille hold, men det var nogle af de sidste kampe og her var flere af vores spillere løbet ind i skader, som forhindrede dem i at spille.

 

Vores topscorer i år på Veteran holdet blev Torben Andersen – og årets Fidusbamse som de fleste gange har været dagens spiller går til vores målmand Per Winkler.

 

Vi har desværre ikke fået holdt vores fodboldafslutning og få fejret udmærkelserne – det kneb lidt med at få vores kalendere til at passe sammen, men her planlægger vi i stedet et spiller Kick Off møde i foråret, når vi starter op igen.

 

Og vi tror helt sikkert på, at vi er klar igen til en ny sæson i 2009, hvor nye spillere skal være meget velkomne (også selvom man ikke er helt fyldt 45 år – det tager vi ikke så tungt, men omvendt er det nok svært snart at finde yngre medarbejdere i SKAT?). Vi vil helt sikkert fortsætte med at have det sjovt og fornøjeligt sammen hen over nye gode fodboldkampe.

 

Vi har dog en stor bøn: Vi mangler nye trøjer og strømper, det er lige med nød og næppe vi har kunnet finde en trøje til de nye spillere ligesom de gamle trøjer efterhånden er meget udtjente.

 

TAK til alle for en god fodboldsæson i 2008 – og jeg regner med at fortsætte som holdleder for Veteranholdet til næste år.

 

 Gert Høj

 

Holdleder

 

Tilbage