Golf - nyt

Nyt
15. oktober 2012

Nyt fra Golf-afdelingen

Sæsonen igennem har afdelingen deltaget i flere turneringer arrangeret af KFS, med svingende resultater.

Niels Bogø og Finn Lund Hansen tog begge turen til DM i Holstebro for at forsvare sidste års mesterskab, men vestenvinden (13-14 sekundmeter) var for uvant for dem, så de måtte tage til takke med en sekundær placering. Næste års DM skal spilles i Roskilde, allerede den 25 og 26. maj, hvor der forhåbentligt er flere TSI-er der deltager.

I september måned deltog Malene Bonavent, Susanne Thorhauge, Erik Tarp og Finn Lund Hansen i European Customs Sports Associations golfturnering i Manchester, England. Turneringen blev arrangeret i anledning af ECSA´s 20 års jubilæum, og havde deltagelse af 48 golfspillere fra 7 europæiske lande.

Turneringen forløb over 3 dage, hvor der blev spillet 2 turneringer, dels almindeligt stableford par-turnering og derudover en Greensome-turnering.

Vi stillede op med 2 mix-hold, og Stableford-parturneringen klarede vi ikke så godt, hvorimod vi i Greensom-turneringen placerede os lige uden for præmierækkerne (1-3 plads)

En indlagt konkurrence om ”Straightest Drive” på hul 18, blev onsdag vundet af Finn Lund Hansen.  Et rigtigt hyggeligt arrangement med mange gode ”tolder-kolleger”, der gerne så at næste ESCA-turnering blev afholdt i Danmark. Billeder derfra er lagt på hjemmesiden.

For 4. gang er vi i år blevet inviteret til at deltage i den årlige polititurnering i REE-Golf i Helsinge.

TSI deltog med 11 kolleger, og John Ellebæk Pedersen fik en flot 3. plads i A-rækken. Længste Drive hos damerne havde Malene Bonavent på 2. pladsen og Lotte Søndergaard på 1. pladsen.

Endnu en gang en hyggelig dag på trods af vejrgudernes voldsomme tårevædning(kaldet regnvejr).

Lørdag den 22. september 2012 afholdt vi klubmesterskaber på Hjortesprings bane.

Glædeligt at vi kunne mønstre et fremmøde på 20 spillere, der er dog stadig plads til flere.

Vejret viste sig ikke fra den bedste side, vi fik både regn og lidt sol. De 16 single-spillere afviklede ligesom finaleholdene turneringen som stableford med 7/8 HCP. Trods dette præsterede vinderne fine resultater. Vinder blev John Ellebæk Pedersen med 36 point, efterfulgt af Carsten Thunø med 34, Martin Stieper med 33 og Morten Jensen ligeledes med 33 point.

Finaleholdene præsterede ligeledes fine point, men spænding om udfaldet var der ikke. Snigerne (Morten Jensen og Niels Bogø) blev klubmestre med en sejr på 42 point mod The Outsiders (Keld Boysen og Henning Rasmussen) 35 point.

Under turneringen blev der ligeledes konkurreret om ”Tættest pind” på 3 par-3 huller og ”Længste Drive”. Her blev vinderne på hul 3, Henning Rasmussen, på hul 11, Lotte Søndergaard, på hul 13, Martin Stieper. Længste Drive præsterede John Ellebæk Pedersen.

Præmierne blev uddelt over en velfortjent ”kop øl” og hygge.