Golf - nyt

 

 

Nyt
16. september 2013

Nyt fra Golf-afdelingen

Afdelingen har netop afholdt årets Klubmesterskaber. I år blev dette afholdt på Mølleåens Golf bane i Lynge. 18 deltagere nød den sidste sommerdag i 2013. Solskin og stille vejr var ikke en brugbar undskyld for deltagernes middelmådige scores.

Klubmesteren blev Morten Jensen, der ligeledes sammen med årets nr. 2, Niels Bogø også blev klubmester for Par.

Torben Reimers og Preben Müller sluttede som 3. og 4.

I de indlagte konkurrencer om at komme ”tættest pinden i første slag” blev præmietagerne Rene Lorentzen, Keld Boysen og Finn Lund Hansen.

Længste slag(drive) på hul 5 præsterede Susanne Thorhauge hos damerne og Finn Olsen hos herrerne.

Der blev efterfølgende, under indtagelse af en forfriskning, uddelt præmier og erindret om, at golf spillet skal afvikles under iagttagelse af en bestemt etikette.

Der er endnu mulighed for at få spillet et par runder golf med tilskud.

Københavns Firma Sport (KFS) arrangerer endnu 1 turnering i Hørsholm den 5. oktober og der afvikles Landskredsstævne i Fredericia den 26. oktober.

Derefter ”lukker” afdelingen ned for i år, men håber I igen næste år vil deltage. Skulle der være ønske om ændring af turnering/afslutning hører vi det gerne.

Der foretages i øjeblikket en undersøgelse af muligheden for, at Skat Fritid & Idræt kan arrangere en golfturnering for medlemmerne af  ECSA(European Customs Sports Association) I 2014.

Skulle nogen have ønske om at holde svingteknikken ved lige, kan det oplyses, at KFS igen i vinter afholder SIM-golf i Grøndalscentret, her bidrager TSI-Golf ikke med tilskud.

Niels/Finn

72385933/72382395

Finn Lund Hansen
finn.hansen@skat.dk