Golf - referater

 

 

Referat 1. oktober 2011

Så er sæsonen slut for i år.

I efteråret har TSI-Golf fået afviklet parturneringen. Finaledagen, hvor vinderne af pulje 1 og 2 mødtes, blev afviklet på CGC´s bane i Vallensbæk. Efter alt det regn der faldt i sommer, indeholdt banen lidt ekstra udfordringer. Finalen blev dog afviklet, og Martin Stieper og John Ellebæk blev kåret som årets klubmestre i en tæt match mod Niels Bogø og Martin Jensen. Den individuelle klubmester blev samme dag fundet, og det blev Erik Tarp, der slog sig til titlen. Klubmesterskabet havde i år deltagelse af 16 spillere, flere er stadig velkomne.

Vi deltog igen i år hos Politiet, i deres årlige ”Nordsjælland Open” i Helsinge. Turneringen spilles på en onsdag i september (også næste år) og vi mønstrede 7 m/k-er. Her tog vi igen i år præmier med hjem, idet Alf Dannerfjord og Morten Jensen med hhv. en 2. og en 4. plads i B-rækken var blandt præmietagerne. Derudover vandt Malene Bonavent konkurrencen for længste Drive blandt kvinderne.

En turnering der er tilbagevendende, og som vi håber flere vil deltage i, vi er inviteret til 2012.

Endvidere har efteråret budt på stævner som KFS har inviteret til. Her har vi deltaget men ikke været specielt præmiesøgende.

Selv om sæsonen snart er ovre, så husk at KFS også igen til vinter arrangerer indendørs golf(Sim-Golf) i Hvidkildecentret, - her mister man ikke bolde, eller bliver våd pga. regnvejr. TSI giver dog ikke tilskud til disse aftener.

Tilbage er så kun at sige tak for sæsonen 2011, og håbe at I igen næste år vil støtte op om golf-arrangementerne, og husk vi kan sagtens være flere i TSI-golf.

OBS! generalforsamlingen er den 4. november 2010,i Østbanegade 123, hvor I for en 100 kr. får god mad og drikke. Golf-formandsposten er på valg.

Niels Bogø og Finn Lund Hansen