Golf - referater

 

 

2. halvår af 2009

KFS´ Mesterskabsturnering i juni måned 2009 – omtalt ovenfor, blev ikke vundet af en TSIér, men næsten. Carsten Thunø sluttede på en flot 2. plads i A-rækken – tillykke med det og med nedskrivningen.

Den 2. september afviklede Nordsjællands Politi et landsstævne for politifolk og særligt indbudte.

Via Niels Bogø´s kontakt fra sidste sæson, blev vi også inviteret til at deltage. Vi sendte en håndfuld deltagere, og 3 af disse hjembragte præmier. På trods heraf er vi allerede nu blevet inviteret til at deltage igen næste år. Tid og sted kommer senere.

KFS afviklede 26. september Sjællandsmesterskaber. TSI deltog og opnåede pæne resultater, dog uden at hjembringe præmier denne gang.

Præmier var TSI dog sikret ved afvikling af vores egne 1. klubmesterskaber den 19. september.

På denne dag afvikledes en ”Finale” for årets Holdturnering, hvor de 2 bedst placerede hold fra turneringen mødtes.

”Finalen” blev en match mellem ”Hedefolket” – Maj-Britt Björk og Kim Müller mod ”Fairway-drengene” – Erik Tarp og Finn Lund Hansen.

Holdmatchen mellem disse i den løbende turneringen var endt uafgjort, men i Finalen vandt ”Fairway-drengene” 37 – 32, og blev dermed de 1. Holdmestre i TSI-Golf.

Golf-afdelingens øvrige deltagere var alle indbudt til at deltage i det individuelle klubmesterskab. Der blev spillet i én række, uanset køn og ”Handicap”.

Hele 16 spillere deltog og Klubmester blev Niels Bogø, med en flot score på 39 point – tillykke med det og med nedskrivningen.

Der var på banens hul 7 indlagt en ekstra konkurrence – sponsoreret af Niels Bogø – om i første slag at komme tættest hul. Maj-Britt Björk og Martin Stieper præsterede nogle flotte slag, og blev præmieret herfor.

Klubmesterskabet markerede ligeledes afslutning på sæsonen 2009, og det blev en fin solskinsdag for alle, og begge formænd siger tak for at så mange deltog.

Vi håber selvfølgelig at endnu flere vil være med til holdturneringen næste år, - jeg vedlægger en oversigt over de i dag kendte medlemmer i TSI-Golf til inspiration - og så håber vi, at vi kan få mindst lige så mange til at deltage i de interne klubmesterskaber i 2010.

Tak for en god sæson – håber vi ses på Tee-stederne igen næste år.

Niels Bogø & Finn Lund Hansen

05-10-2009