Golf - referater

 

 

Referat 7. juni 2011

Så er der lidt nyt fra Golf-afdelingen.

Vi er glade for at vi har fået yderligere medlemstilgang, I skal være så velkomne.

Sæsonen er nu endeligt kommet i gang. De første resultater i den interne parturnering er indløbet, og det synes som om, der er spillet nogle tætte matcher. Håber at I alle er på forkant med at arrangere kampene, så vi alle senest på ”stopdatoerne” har fået spillet færdig – I må gerne være foran...

Husk i den forbindelse at Finalestævnet er programsat til lørdag den 10. september 2011 på CGC´s bane i Vallensbæk, hvor også de interne klubmesterskaber for alle afdelingens golfere afvikles, mere herom senere.

TSI-Golf har i år deltaget i stævne på Vallø Golfklub, arrangeret af Københavns Firmasport. TSI ”sendte”  2 mand, - Alf Dannerfjord og Rene Lorentzen. Begge spillede i B-rækken på værdig vis. Rene vandt rækken og Alf blev nr. 2. blandt rækkens 18 deltagere. STORT tillykke.

Begge de herrer og 4 andre TSI-er stillede også til kamp ved DM-stævnet under Dansk Firmaidrætsforbund på Falster Golf Klubs bane.

Der blev spillet singleturnering lørdag den 28. maj og doubleturnering søndag den 29. maj.

Til single-turneringen var der tilmeldt 88 spillere fordelt på 4 rækker. TSI havde deltagere i B og C rækkerne. Resultatmæssigt viste TSI-fanen flot. I B- rækken blev Niels Bogø en flot nr. 3, og Rene Lorentzen nr. 8, Erik Tarp nr. 10 og Finn Lund Hansen nr. 11. Turneringens C-række blev vundet af Alf Dannerfjord og med Preben Müller på 3. pladsen.

Ved søndagens parturnering blev det til en 4. plads i B rækken ved Alf og Rene. ”Formændene” for afdelingen (Niels Bogø og Finn Lund Hansen) blev efter forrygende spil af Niels Bogø DM-mestre i A-rækken. Tillykke til alle.

Vi vender tilbage efter sommerferien.

Niels Bogø og Finn Lund Hansen