Golf - referater

 

 

Golf sæsonen 2010

 

 

 

Golf sæsonen 2010.  – har budt på flere medlemmers aktive deltagelse i diverse stævner. Vejret har hele sommeren været rigtig venligt overfor golffolket, og det har vi sat pris på.

DM stævne ved firmaidrætsfestivalen den 5.- 6. juni i Odense – var første turnering TSI deltog ved i denne sæson. Vi var repræsenteret i såvel single- som par-turnering. DM-titler blev det ikke til. Bedste placering i single opnåede Preben Müller med en flot 4. plads i C-rækken.(ud af 23). Samme spiller opnåede en 5. i par-turneringen (ud af 19) sammen med Erik Tarp.

Idrætsdagen Øst
– var det rene tilløbsstykke for TSI-Golf. Vi var repræsenteret med 14 m/k på golfbanen. Bedste enkelt-placering her blev Martin Stieper med en 3. plads i A-rækken. Martin var sammen med Erik Tarp og John Ellebæk Pedersen med på det vindende Hold i Holdturneringen. Stort tillykke herfra.

KFS-kredsmesterskabsturnering
 - her havde TSI-golf 3 deltagere med, og bedst blandt de kvindelige deltagere blev Laila V Jensen, (ud af 7) også her stort tillykke.

Efterårsstævne i FSKBH
– sæsonens sidste stævne blev med begrænset deltagelse fra TSI-golf. Det forhindrede dog ikke Frank Løber at hjemtage en 2. plads i B-rækken. Tillykke til Frank, håber rødvinen var god.

Holdturnering med afsluttende klubmesterskabsspil
– hen over sommeren har TSI-Golf for 2. gang afviklet den årlige Holdturnering. Der har i år været 8 hold der ønskede at deltage (Hold = 2 personer). Turneringsprogrammet blev, selvom det kneb en smule med at få tilrettelagt alle kampene indenfor den fastsatte tidsgrænse, afviklet, og vinderne af de 2 puljer skulle så spille finale om og ved det årlige klubmesterskabsarrangement. Dette arrangement blev afholdt på Skovlunde/Herlev golfanlæg. Desværre var det ene finalehold (”Kamikaze-holdet” bestående af Maj-Britt Björk og Finn Olsen) ikke i stand til at stille fuldtalligt op, hvorfor årets klubmestre blev holdet ”Bad-Stroke” bestående af Susanne Thorhauge og Gert K Jensen.

Samme dag blev der spillet om det individuelle klubmesterskab. De 16 spillere klarede alle sig gennem den fine bane, og individuel klubmester blev Keld Boysen. (gik under dæk-navnet Gert).  

Der blev på 2 ”par-3 huller” konkurreret om at komme tættest pinden i 1. slag. De 2 præmier blev vundet af Keld Boysen på 3. hul og John Schmidt på 11. hul.

En rigtig hyggelig dag, som afslutning på en god sæson. Vi prøver igen næste år – gerne med flere hold.

Politistævne
– igen i år blev TSI-golf inviteret til at deltage i Nordsjælland Open, arrangeret af Hillerød Politis Idrætsforening. Af de 61 deltagere ved stævnet, var vi fra TSI-Golf repræsenteret med 7 kolleger. Turneringen blev afholdt på REE-Golf-anlæg i Helsinge, og TSI-Golf vandt også i år præmier. Denne gang blev det til en meget flot 1. plads i C-rækken til Malene Bonavent, (ud af 17) som også præsterede at vinde den indlagte konkurrence blandt damerne (i alt 14) om ”længste drive” på banens hul 11. Derudover klarede Niels Bogø en flot 4. plads i A-rækken hvor der var 16 deltagere. Et stævne vi helt sikkert gerne kommer retur til næste år.

Dette var lidt fra sæsonen 2010, vi håber at I igen i sæsonen 2011 vil bakke op om især Holdturneringen, og Politistævnet. Derudover bliver der forhåbentlig indkaldt til stævner i den nye Firmaidræt StorKøbenhavn, og Københavns Firma Sport.

Vi ses forhåbentlig på Tee-stederne.


Niels Bogø/Finn Lund Hansen

13-10-2010